Låsmontering

LÅSMONTERING, LARMPASSERSYSTEM OCH ANNAN SÄKERHETSUTRUSTNING

Med ett välfungerande lås och larmpassersystem kommer du tryggt och enkelt kunna kontroll över vilka som kommer och går. Som flexibel låssmed är vi snabbt på plats när du behöver hjälp med låsmontering, låsöppning eller annan säkerhetsutrustning. Med ordentligt låsta dörrar blir det tystare, tätare och framförallt tryggare.

 

Lång gedigen erfarenhet av lås- & larmpassersystemmontering

Vi har lång erfarenhet av säkerhetslösningar där höga krav ställs på säkerhet och tillförlitlighet. Våra medarbetare är auktoriserade säkerhetstekniker, en garanti på att samtliga installationer utförs fackmannamässigt korrekt. Både montering och installation utförs på alla förekommande märken på marknaden.

 

Din prisvärda låslösning på Öland och i hela Kalmar Län

Kontakta oss om du behöver hjälp med lås, larmpassersystem eller annan mekanisk säkerhet. Hos oss finns ett komplett utbud av tjänster där du alltid känna dig trygg och säker. Med vår specialkompetens hittar vi den perfekta lösningen för dig och dina behov. Idag är vi verksamma på Öland och i hela Kalmar Län, uppdragen sker åt både privatpersoner, företag, bostadsrätter och hyresrätter.

 

låsmontering låsmontering öland låsmontering kalmar